Gelukkige mensen

Waarom Fysiotherapie Koese?

Bewegen is belangrijk, voor iedereen. Lopen, staan, springen en bukken zijn vanzelfsprekende bewegingen in ons dagelijks leven. Op het moment dat er klachten ontstaan wordt het dagelijks leven ineens een stuk lastiger. Een klacht kan ontstaan tijdens het sporten, werken, een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Fysiotherapie Koese is gespecialiseerd in het begeleiden, adviseren en behandelen van uw klachten.

Uitgebreide specialistische kennis en ervaring

Kennis en deskundigheid zijn onmisbaar om effectieve en efficiënte behandelingen te kunnen geven. Onze therapeuten staan ingeschreven als registertherapeut en voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen van de beroepsvereniging KNGF. Bovendien hebben de meeste van onze therapeuten een specialisatie. Daarnaast vindt er jaarlijks bij- en nascholing plaats en volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Kennis ontwikkelen, behouden en delen zorgen ervoor dat u de optimale zorg krijgt.

Persoonlijke aandacht voor onze patiënten

Door middel van een individueel behandelplan wordt er gewerkt naar een zo spoedig mogelijk herstel van de klachten. Persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat uw vooruitgang goed wordt bijgehouden en indien nodig wordt bijgestuurd. Mede daarom wordt uw gedurende het gehele behandeltraject begeleidt door één fysiotherapeut.

Hoge kwaliteitsstandaard (HKZ gecertificeerd)

Kwaliteit van zorg is binnen Fysiotherapie Koese gegarandeerd door middel van het behaalde HKZ certificaat. Deze certificering bevestigd dat Fysiotherapie Koese naast een hoge kwaliteit van behandelen ook wat betreft organisatie voorop loopt. Door voortdurend te werken aan duurzame kwaliteitsverbeteringen wordt de continuïteit van effectieve en efficiënte fysiotherapie gewaarborgd.

Professioneel ingerichte behandelruimtes en oefenfaciliteiten

Fysiotherapie Koese biedt meerdere ruime oefenzalen met professionele apparatuur om te werken aan uw herstel. In onze visie is het gericht trainen een belangrijk onderdeel in het herstel proces en daarvoor zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig. Daarnaast zijn er zogenaamde beweeggroepen gericht op COPD, CVA, diabetes, artrose en reuma en is het mogelijk om onder begeleiding een (preventief) trainingsprogramma af te werken.